woensdag 28 januari 2015

Boer Tom Groot geen relatie met Rimke, Lotte en Leonie

Volgens weekblad Privé heeft de 32-jarige boer Tom Groot zijn buik vol van Boer Zoekt Vrouw. Hij zou spijt als haren op zijn knappe hoofd hebben dat hij ooit in het bizarre circus is gestapt dat Boer Zoekt Vrouw heet. Het zou boer Tom Groot ook zeker geen liefde hebben opgeleverd. Wel veel stress. Momenteel (15-3) is hij lekker op wintersport, zónder camera's maar ook zónder vrouw!


 • NIEUWE BOER TOM GROOT, MARC VERKUYL GEEN VROUW MAAR BEKENDHEID: LEES HIER

Boer Tom Groot helemaal klaar met Boer Zoekt Vrouw

Als hij er nog onderuit kon, zou hij het doen. Boer Tom Groot is helemaal klaar met Boer Zoekt Vrouw en de hysterie eromheen. Boer Tom werkt nog mee aan de slotaflevering, vanwege contractuele verplichtingen, om daarna nooit meer met BZV geassocieerd te worden. Hij heeft zijn boerderij verlaten en schijnt zelfs bij zijn ex-schoonvader Frank, de vader van ex-vriendin Ayla, op de boerderij te bivakkeren. Zijn familieleden hebben wél lol: om de wanhopige vrouwen overal uit het land die tevergeefs urenlang in de kou bij zijn boerderij staan te wachten op een glimp van hunk boer Tom.Boer Tom Groot gekwetst door Boer Zoekt Vrouw

Boer Tom Groot is volgens het weekblad gekwetst door de verhalen die er over hem de ronde doen. Zo zou hij met zijn uiterlijk geen Boer Zoekt Vrouw nodig hebben om een vrouw te scoren. Ook het verhaal over dat hij al lang verkering zou hebben met een meisje dat hij op de kermis had ontmoet is hem niet goed gevallen. Dat heeft hem zelfs zo gekwetst dat hij niks meer te maken wil hebben met Boer Zoekt Vrouw. In plaats van liefde heeft het programma boer Tom Groot wel een andere emotie opgeleverd waar hij zelden last van had voor deelname aan het programma: stress.Boer Tom Groot gebruikt door programma Boer Zoekt Vrouw

Een beetje naïef is het wel van boer Tom Groot. Anderzijds kunnen de boeren de impact die het programma op hun leven krijgt vaak niet goed inschatten. Daarbij doet Yvon Jaspers en het programma Boer Zoekt vrouw er alles aan om de boeren volledig uit te melken. Ook boer Geert wordt flink door de publicitaire mangel gehaald. Stond hij in zijn omgeving gewoon bekend als een hardwerkende, vrolijke gast die heel veel verdriet heeft gehad toen zijn vrouw na veertig jaar samen overleed, nu staat hij te boek als Geile Geert. Grappig en goed voor de kijkcijfers, maar het is natuurlijk ook waar Yvon Jaspers en de producenten van het programma op hopen en op aansturen.


Meer Boer Zoekt Vrouw:


 • Boer TOM GROOT SAMENWONEN MET MARIEKE PLOEGER: LEES HIER

 • BOER TOM VINDT EINDELIJK ECHTE LIEFDE BIJ MARIEKE PLOEGER: LEES HIER

 • Boer Tom Groot géén relatie met Rimke, Lotte of Leonie: lees hier
 • Bertie en Esther gedwongen samen te wonen: lees hier
 • Boer Theo heeft Nancy nog niet vast aan de haak: lees hier 
 • Boer Geert was bang dat Hetty zou afhaken: lees hier
 • Boer Jan en Rianne wonen bijna samen: lees hier
 • Bertie: 'Ik dacht ik gooi ze er allemaal uit' Lees hier
 • Boerin Bertie bijt van zich af! Lees hier
 • Lotte Monster teleurgesteld: lees hier
 • Boer Janko heeft dikke verkering met Esther: lees hier
 • Boer Geert Kops is verliefd! Lees hier
 • Boer Jan Blom heeft zijn vrouw gevonden: lees hier

XOXO,
Roddelvrouw

1 opmerking:

 1. Ik zou graag zien dat u de bron vermeld, want anders maak ik een rechtzaak van deze bewering. Er is helemaal geen op waarheid gebaseerde reden voor. Ook de roddel over Tom en Leonie in de lingeriewinkel in Haarlem is een fabel, het is vast gewoon Rijke geweest, want Leonie uit het vorige seizoen en Rimke, lijken op elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen