dinsdag 30 december 2014

Jaarhoroscoop 2015: hoe ziet 2015 eruit voor sterrenbeeld Steenbok?

Jaarhoroscoop Steenbok 2015 

22 december - 20 januariJaarhoroscoop Steenbok 2015: Er wacht de nuchtere Steenbok een spiritueel avontuurSteenbok algemeen 2015:

U staat open voor innerlijke groei en dat is opmerkelijk voor de Steenbok, die meestal nuchter is ingesteld. U leest meer boeken en verdiept zich in het onzichtbare en onkenbare. Dat kan emotionele gevolgen hebben, maar die zijn noodzakelijk om het schild rond uw hart te doorbreken. Er wacht u een spiritueel avontuur.

Steenbok liefde 2015:

Bij de meeste Steenbokken is het goed zoals het is en hoeft er weinig te veranderen. Er kan wat intensiteit worden opgebouwd in de slaapkamer, maar dat is alleen maar positief. Uw behoefte aan stabiliteit vormt een stevige basis en voorkomt stormachtige confrontaties, enkele rimpelingen daargelaten. U zou wel wat meer kunnen doen aan uw imago als stoïcijnse persoonlijkheid. Wat meer schwung, spontaniteit en menselijke warmte doen wonderen. Neem uzelf voor het komende jaar wat vaker uit de band te springen en gevolg te geven aan gekke impulsen (voor zover voorradig). Weg met die houterigheid. De boog mag wel eens vaker ontspannen.

Steenbok geld 2015:

Geen vuiltje aan de lucht. De zaken gaan naar wens. U kunt blind varen op uw voorgevoel en neemt dan de juiste beslissing. Dat zelfvertrouwen pakt goed uit, want aankopen blijken winstgevend en een tikkeltje meer risico nemen kan ook bijdragen aan de vermeerdering van uw inkomen. Het kan ook geen kwaad eens een initiatief te nemen waar u geld in moet steken, wat al snel een bloeiende activiteit blijkt te zijn. Uw behoedzaamheid zorgt er wel voor dat u aan de veilige kant blijft. Probeer eens wat anders om wat peper in uw portefeuille te strooien.

Steenbok gezondheid 2015:

U bent een harde werker en loopt daarmee het risico dat u uw lichamelijke conditie wat verwaarloost. Er is weinig behoefte aan lichamelijke inspanning, maar uw gewrichten smeken om beweging. Als u daar niet naar luistert, wordt het almaar stroever en bent u rijp voor de osteopaat of chiropractor. Let op voldoende inname van calcium en vergeet niet voldoende groente en fruit te eten. Het zal u allemaal worst wezen, maar als u meer openstaat voor gezonde zaken en u uw lichaam serieus neemt, kan dat ongemak voorkomen en voelt u zich kwieker en fitter.

Steenbok carrière 2015:

U bent geneigd om – geheel tegen uw natuur in – meer risico’s te nemen en met lef te investeren. Dat helpt u op weg naar financiële onafhankelijkheid; een belangrijk doel in uw leven. U bent in 2015 succesvol, maar gaat dat een jaar later nog eens overtreffen. Dankzij uw inzicht in geldzaken schopt u het dit jaar al een stuk verder.

Meer jaarhoroscopen voor 2015?


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten