dinsdag 30 december 2014

Jaarhoroscoop 2015: hoe ziet 2015 eruit voor sterrenbeeld Weegschaal?

Jaarhoroscoop Weegschaal 2015 

23 september - 22 oktoberWeegschaal jaarhoroscoop 2015: Luister naar uw innerlijke stem die u de weg wijst


Weegschaal algemeen 2015: 

Het is het komende jaar van belang dat u let op ingevingen, dromen en vooral uw intuïtie. Die wijzen u de weg richting succes. Als u die overschreeuwt met ratio hebben ze geen effect, maar het bewandelen van deze spirituele weg zal aan u openbaren wat voor u van belang is. Luister dus naar die innerlijke stem en handel ernaar.

Weegschaal liefde 2015: 

Als uw liefdesleven de laatste tijd nogal stroef verliep, zal dat voorlopig nog even zo blijven. Er is genoeg reuring, want de ene kandidaat lijkt nog aantrekkelijker dan de andere. Het is moeilijk u te binden of een keuze te maken. Als u net een relatie achter de rug hebt, is het niet handig u voortdurend in nieuwe armen te storten, want dat lost niets op. Belangstelling is er voldoende, maar het is aan u om de krenten uit de pap te vissen. U stelt hoge eisen aan een minnaar, maar wie kan daaraan voldoen? Het is beter om plezier te beleven met vrienden en vriendinnen.

Weegschaal geld 2015: 

Het eerste half jaar is het rustig aan het financiële front. Daarna opent zich een horizon vol voorspoed en kunt de zilvervloot begroeten. Leg dan de basis voor de toekomst en vergroot het gat in uw hand niet. U hebt daartoe voldoende discipline in huis. Ontwikkel uw verkooptalenten en zorg dat u met uw product of dienst in de publiciteit komt. Uw familie speelt een rol bij die inkomsten. Dat kan een samenwerking of een lening zijn. U kunt van een bouwval een kasteel maken. Doe dat dan ook!

Weegschaal gezondheid 2015: 

U kunt uw energie beter verdelen als u iets aan anderen overlaat. Geef het uit handen en houdt zo meer tijd over voor vertier. Vooral uw voeten verlangen comfort en dus liever gympies dan stilettohakken. Ook water is heilzaam. Verblijf aan kusten, wandel langs het strand en zwem zoveel mogelijk. Als u dat combineert met spirituele interesse en activiteiten dan vormt dat een afweersysteem dat u in het nieuwe jaar goed kunt gebruiken, want gezondheidsgevaar blijft op de loer liggen. Houd daarom uw energieniveau goed in de gaten en doe daar geen enkele concessie aan.

Weegschaal carrière 2015: 

Het zal niet meevallen een nieuwe baan te vinden, als dat nodig mocht zijn. Er is werk, maar het is lastig te vinden. Een plan B is daarom bijzonder handig. Inkomsten kunnen ook komen uit inkoop en verkoop. Als u die talenten ontwikkelt, bent u veelzijdiger en minder afhankelijk van een nieuwe werkkring. U krijgt hulp van vrienden en familie.

Meer jaarhoroscopen voor 2015?


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten