maandag 29 december 2014

Jaarhoroscoop 2015: hoe ziet 2015 eruit voor sterrenbeeld Ram?
Jaarhoroscoop Ram 2015 

Het accent ligt dit jaar vooral op vriendschappen

 

Ram algemeen 2015: 

Uw gevoel van eigenwaarde kan neigen naar overdrijving, waarmee u zich dreigt af te sluiten van mensen die u nodig hebben en om u geven. Dit wordt een jaar waarin uw opvattingen worden getest en soms aan vernieuwing toe zijn. Als u bereid bent zich flexibel en open op te stellen, verbetert uw imago ten goede.


Ram liefde 2015: 

Het accent ligt vooral op vriendschappen en niet zozeer op diepe liefde. Dat komt omdat u bijzonder bent gesteld op vrijheid en onafhankelijkheid. Dat hoeft geen gevolgen te hebben voor uw relatie, maar het is wel van belang dat uw partner bereid is u ruimte te geven. Die ruimte gebruikt u voor het uitbreiden van uw vriendenkring. Om uw relatie gezond te houden, is het goed veel leuke dingen met uw lief te ondernemen. Dat bevestigt de kwaliteit van de band en stelt hem gerust. Nieuwe vrienden komen vanzelf op u af.


Ram geld 2015: 

Gemakzucht over geldzaken kan vervelende consequenties hebben, dus houd de vinger stevig aan de financiële pols. Scherp uw creatieve talenten aan, want daarmee ontwikkelt u een nieuw verdienmodel. De eerste helft van het jaar moet u zeker op uw tellen passen, maar na half augustus gaat het welvarender. Als u dan een schuld kunt af betalen, is dat prima, maar geld lenen gaat ook gemakkelijk. Er liggen tevens kansen voor u in het buitenland, u verbreedt sowieso uw horizon. Op uw werk kan zich een drama voordoen, maar dat hoeft u niet te raken. U overleeft het wel.


Ram gezondheid 2015: 

Kwesties betreffende gezondheid worden opgelost of zullen verbeteren. Hoofd, gezicht en schedel blijven kwetsbaar, dus let daarop en zorg af en toe voor een weldadige massage. Die hoeft niet beperkt te blijven tot het hoofd.


Ram carrière 2015: 

U realiseert zich dat u er een schepje bovenop moet doen wat betreft de doelen die u dit jaar wilt bereiken. Dat heeft effect, want na de zomer vinden sommigen hun droombaan en anderen klimmen naar een betere positie. Uw productiviteit neemt toe, dankzij de inspiratie die u vindt dankzij lumineuze en creatieve invallen. Dat legt u geen windeieren 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten