dinsdag 30 december 2014

DIEDERIK SAMSOM in (relatie)crisis

Zijn scheiding van Tineke Hoogenboom heeft Diederik Samsom geen goed gedaan. Hij ruilde haar in voor persvoorlichter Saar van Bueren. Een klassieker. Man krijg macht en voelt zich opeens helemaal het mannetje. En kiest voor een vrouw die op machtige mannen valt. De vrouw waar hij mee trouwde, die hem kinderen schonk, die hem steunde en die er altijd voor hem was wordt bliksemsnel ingeruild. Even voelt hij zich een god. Totdat het kaartenhuis ineen stort. Hoe zat dat ook alweer, met hoogmoed en val?Diederik Samsom: van relschopper naar mediamachine

Alle tekenen waren er. Een man die normaal gesproken gehuld was in zwarte jeans met kistjes, de voormalig relschopper van Greenpeace, links als de neten, werd getransformeerd in een mediamachine. Scherp gesneden pakken, scherp geoefende one-liners, gezin gebruiken voor de campagne: daar stond hij: rust, stabiliteit, intelligentie en vooral eerlijkheid en gelijkheid uitstralend. Deze man was te vertrouwen. Vond half Nederland.
Diederik Samsom: identiteit verruild voor imago

En daar gaat het mis. Natuurlijk is zo'n man niet te vertrouwen. Zijn identiteit was foetsie, hij leefde alleen nog voor zijn imago. Dus daar ging de trouwe echtgenote en verscheen de minnares. Het doek viel voor zijn vertrouwde gezinsleven. Een heftige affaire kwam daarvoor in de plaats. Twee kinderen moesten getroost worden. Een ex-vrouw gekalmeerd. En tussendoor moest er politiek bedreven worden. Een combinatie die Diederik Samsom fataal werd.


Roddelvrouw over al die gescheiden politici en Frits Wester:


Wat is de voorspelling voor Diederik Samsom in 2015?


Voor Diederik Samsom zal komend jaar de politieke ellende alleen maar groter worden. De paniek komt uit zijn oren. Hij heeft het heel zwaar en wordt binnen zijn eigen fractie niet meer gesteund. Hij moet nu aan twee kanten tegelijk vechten, binnen en buiten zijn partij. Hij kan er al zo slecht tegen aangevallen te worden. Zijn privéleven is ook een puinhoop. Zijn nieuwe vriendin doet erg haar best voor hem, maar er blijven ruzies. Het voelt allemaal niet ontspannen aan. Als je zo'n hectische baan hebt, wil je thuis komen in alle rust en dat kan hij niet. Diederik Samsom heeft wel een goede band met zijn kinderen en met zijn ex-vrouw. Hij blijft na deze regeringsperiode niet in de politiek, maar gaat voor een topfunctie in het bedrijfsleven. Geheel in lijn met zijn nieuwe 'karakter'.


  • FEMKE VAN DER LAAN ZONDER EBERHARD VAN DER LAAN VERDER? LEES HIER
  • JOB COHEN HEEFT NIEUWE VRIENDIN ANJES VAN DER LINDEN: LEES HIER
  • Frits Wester ging aan de lopende band vreemd: klik hier 
  • Alexander Pechtold gescheiden van Froukje: lees hier 
  • Fleur Agenma en Leon de Jong krijgen dochter: lees hier 
  • Mark Rutte relatie met Mabel Wisse Smit: lees hier


XOXO,
Roddelvrouw
Geen opmerkingen:

Een reactie posten