donderdag 11 september 2014

ANDRÉ HAZES WERD ORAAL BEVREDIGD DOOR SCHOONMOEDER!

De moeder van Rachel had seks met André Hazes. Ja, eleganter kan Roddelvrouw het niet uitdrukken. In een onthullend boek van de voormalig manager van André Hazes, Jos van Zoelen, worden een hoop geheimen onthuld. Met name over de komst van Rachel van Galen in zijn leven, op dertienjarige leeftijd, en de rol van haar op geld en macht beluste moeder FRIEDEL VAN GALEN in het hele gebeuren.


RACHEL HAZES zat al als dertienjarige bij André Hazes op schoot

Toen Rachel van Galen dertien jaar oud was, ontmoette ze André voor het eerst. De opnames van Op Volle Toeren vonden plaats in Uden, de woonplaats van Rachel. Vanwege de aanhoudende regen werd er geschuild in een voetbalkantine. Haar moeder had haar gestimuleerd contact te zoeken met André en binnen een mum van tijd zat kleine Rachel bij hem op schoot. Haar ouders moesten weg maar Rachel mocht blijven. Ze werd later door André thuisgebracht. Later zei hij: 'Dat is wel een lekker wijffie.'


ELLEN WOLF kreeg te horen dat Rachel met André Hazes in bed lag 

Stap twee was het door ma Friedel wegwerken van de wettige echtgenote van André. Die kreeg telefoontjes met de tekst 'ik lig met je vent in bed'. Terwijl Rachel het bedwerk moest doen, pleegde haar moeder die telefoontjes. Totdat André op een ochtend beneveld wakker werd en Friedel haar mond op andere wijze aanwendde om André in de familie te houden.


Rachel Hazes is de ongekroonde koningin van Nederland:

RACHEL werd de nieuwe mevrouw HAZES

Uiteindelijk kreeg Rachel/Friedel haar zin, Rachel werd de volgende mevrouw Hazes. Pijnlijk voor zijn ex-vrouw Ellen Wolf en ook voor de kinderen, Nathalie en Melvin, uit Andrés eerste huwelijk. Voor hen was geen plaats meer in het nieuwe gezin. Nathalie schijnt wel eens een halve dag voor het hek te hebben gestaan met een zelf gespaard cadeautje voor André. Hij was gewoon thuis maar niemand deed open. RCHEL HAZES hield oprecht van ANDRÉ

Roddelvrouw weet niet of alles waar is. Wel denkt ze dat die Friedel een grote invloed heeft gehad op het leven van Rachel en André. Maar de liefde van Rachel is volgens haar altijd oprecht geweest, en nog steeds. Roddelvrouw is ervan overtuigd dat Rachel een heel warm nest heeft willen bouwen met André en gezien haar band met haar kinderen is ze daar ook uitstekend in geslaagd.

 • ROXEANNE HAZES OPNIEUW ZWANGER VAN ERIK ZWENNES: LEES HIER
 • ERIK ZWENNES GAAT TROUWEN MET ROXEANNE HAZES: LEES HIER
 • BABY ANDRÉ HAZES JR EN MONIQUE WESTENBERG GEBOREN: LEES HIER

 • GAAT ANDRÉ HAZES JR VREEMD MET STEPHANY TENCY? LEES HIER
 • MONIQUE NOËL GETROUWD MET ANDRÉ HAZES: LEES HIER
 • ANDRE HAZES JR. BREEKT MET RACHEL EN ROXEANNE: LEES HIER
 • RACHEL HAZES ontkent ruzie met ANDRÉ HAZES JR. EN MONIQUE NOËL: lees hier
 • RACHEL HAZES mot met SCHOONDOCHTER MONIQUE NOËL: lees hier
 • Roxeanne Hazes wil vriend voor moeder Rachel: lees hier
 • Baby voor André Hazes jr. en Monique Noel: lees hier
 • Waarom ging Martijn Fischer scheiden van Eva Beckering? lees hier
 • Geen Bloed Zweet en Tranen voor Martijn Fischer en Annemarie Ubbels: lees hier
 • Hadewych Minis overtuigd van succes Bloed, Zweet & Tranen: lees hier

Toch benieuwd naar het boek André Hazes en ik van Jos van Zoelen? Bestel het hier:


2 opmerkingen:

 1. Och ja, die Rachel van Galen. Ik bedoel Rachel Hazes was al precies zo'n op geld, macht seks belust als haar moeder Friedel. Och ja, het blijft tenslotte familie he, en ja, als moeder zijnde wil je natuurlijk het beste voor je dochter. Dat je daarvoor de toekomstige man van je dochter moet keuren, er seks mee hebben voordat je je goedkeuring geeft, voor je dochter doe je echt alles. André als ons bekende en geliefde Nationale volkszanger lekker veel centjes binnenhalen en dat André soms door drank problemen gewoon te dronken was (er stroomde dan te weinig bloed door z'n alcohol) werd hem vergeven. Ondanks wat drank probleempjes van André bleef het geld toch nog met bakken vol bleef binnen stromen en tja, zo kon de zonnebank gebruinde Rachel nog steeds in luxe en weelde blijven door leven. En och, plotseling met 'n stel flinke neptieten steeg Rachel weer 'n paar punten in de ranglijst. Zo moeder zo dochter herhaalde zich weer na het overlijden van André, ook dochter Roxanne had plotseling een paar flinke neptieten. Dit was overigens op aanraden van haar moeder Rachel en haar broer Dreetje. Want eh, Dreetje werd langszaam al een grote jongen, een echte Hazes. Mama Rachel had inmiddels bemerkt dat haar zoon(tje) Dreetje op oudere ervaren rijpe vrouwen (zoals zijzelf) viel maar kon het niet emotioneel niet over haar hart krijgen om Dreetje zelf te ontknapen. Oh nee, om die reden stuurde Rachel haar zoontje Dreetje naar de hoeren toe, Dreetje moest naar zo veel mogelijk verschillende hoeren toe gaan om er mee te gaan n..ken. Enkel maar om n..k ervaringen op te doen. Geld, het geld was totaal geen probleem, moeder Rachel betaalde het vele geld er heel erg graag voor aan Dreetje. Zeker, Dreetje Twitterde er lustig iedere keer lustig op los trots als kleine Dreetje was hoe vaak hij al naar de hoeren geweest was en mamma Rachel zag haar zoontje Dreetje veranderen in een echte ervaren Dreetje Hazes. Tja eenmaal ervaren mocht Rachels zoon Dreetje haar ook n..ken, alleen onder één voorwaarde en dat was dat Dreetje daar niet over mocht Twitteren. Praatje, roddels, dat kon mamma Rachel er op dat moment nou ff net niet meer bij hebben.

  BeantwoordenVerwijderen