woensdag 2 juli 2014

Amanda Krabbé zwanger van minnaar Harrie Kolen!

Kijk, dat is nog eens een staaltje niet lullen maar poetsen. Terwijl Nederland in de ban is van het WK, blijkt Harrie Kolen ook raak te hebben geschoten: twaalf weken geleden al. Zo lang is Amanda Krabbé al zwanger van haar vijfde kind. Een kind van Harrie en Amanda samen. Gepland en gewild. Inmiddels is bekend dat Harrie Kolen en Amanda een dochter krijgen: lees meer!Ze hebben hun andere kinderen al ingelicht en die zijn ook blij met het nieuws, aldus een anonieme, goed ingevoerde bron in Story. Slag om de arm dus nog. Amanda geeft in het blad aan druk op zoek te zijn naar een nieuwe woning. Ze voelt zich niet meer thuis in het huis dat ze met Martijn deelt, maar ook niet in de stulp van Harrie in de buurt van Eindhoven. Ze wil een plek voor zichzelf. Vooralsnog zoekt ze iets in Amsterdam, dichtbij haar kinderen. Maar wat de nabije toekomst gaat uitwijzen? Het blijft spannend rondom Amanda en Harrie.


Harrie Kolen THE MAN voor Amanda Beekman:
Martijn Krabbé met nieuwe vriendin

Amanda en Martijn hadden naar verluid afgesproken geen ingrijpende beslissingen meer te nemen tot na de zomer. Daar kan Roddelvrouw zich iets bij voorstellen.
Ook bij het feit dat Amanda onlangs aangaf wel verbaasd te zijn door alle aandacht in de media. Ze dacht dat het nieuws van haar relatie met Harrie wel over zou waaien zodra Martijn met zijn nieuwe vriendin op de proppen kwam. Maar, en dat is een compliment: Harrie en Amanda zijn veel cooler dan Martijn en zijn zogenaamde vriendin. Roddelvrouw zag de foto's waarin Martijn samen met zijn vriendin in een bootje zat. Geeuw.

Martijn Krabbé ideale schoonzoon

Waar Amanda gaat is duidelijk actie, Harrie lijkt een leuke vent en hun liefdesverhaal is stormachtig indrukwekkend. Zelf heeft ze Martijn ooit snerend 'ideale schoonzoon' genoemd. Dat is ie zeker niet, maar zo gedraagt hij zich wel. Saai dus. Amanda is waarschijnlijk best een ideale schoondochter, maar haar 'levendige' fratsen komen altijd naar buiten. Interessant dus.
Take it as a compliment! 


  • NOI PAKKON SCHUIJFFEL relatie met MARTIJN KRABBÉ: lees hier
  • Martijn Krabbé nieuwe vriendin: lees hier
  • Amanda Beekman trouwt met Harry Kolen! Lees hier
  • Amanda Krabbé en Harrie Koolen: miskraam
  • Amanda Krabbé en Harrie Koolen openhartig over miskraam
  • Lees hier meer over Amanda Krabbé en Harrie Kolen: het begin van het liefdesverhaal van Amanda Krabbé en Harrie Kolen
  • Lees hier meer over Amanda Krabbé en Harrie Kolen: Amanda Krabbé zwanger van Harrie Kolen
  • Lees hier meer over Amanda Krabbé en Harrie Kolen: samenwonen in villa van Harrie


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten